Omda's Pizza & Grill
Omda's Pizza & Grill

Omda's Pizza & Grill

Omda's Pizza & Grill

Omda's Pizza & Grill

Menu Omda's

Er du på udkig efter et lækkert og nemt måltid, som kan hjælpe dig med at spare tid i den travle hverdag, og som samtidig forkæler dine smagsløg lidt mere end du er vant til? Så skal du kigge forbi Omda’s eller oprette en online bestilling via vores hjemmeside eller app. Vi har nemlig en stor pizza takeaway menu med en masse velkendte klassikere og mange af vores personlige favoritter. Først og fremmest kan du bestille blandt et stort udvalg af velsmagende pizzaer, som både inkluderer klassikere såsom margherita, hawaii og capricciosa og mange andre af vores personlige favoritter. Hvis du elsker kød, så prøv f.eks. vores Skinny pizza, der er fyldt med skinke, bacon og pepperoni, og hvis du hellere vil have en pizza med fisk, så prøv vores Marinara, som er fyldt med alt det bedste fra havet; her får du nemlig en pizza med både tun, rejer og muslinger. Derudover kan vi også både på den klassiske calzone, som er en saftig og udsøgt indbagt pizza, friske salatpizzaer med kylling eller kebab og en ægte italiensk klassiker med rucola og pesto. Tag også et kig på vores mexicanske pizzaer, som er fyldt med friske jalapenos og stærk tacosauce hvis du gerne vil prøve en stærk pizza. Vi kan også både på meget andet end bare pizza. En anden italiensk klassiker er pastaretter, og vi kan selvfølgelig også byde på et bredt udvalg af klassiske italienske pastaretter. Endelig kan du også bestille mange andre lækre retter såsom saftige burgere, friske salater og pizza sandwiches. Der er altså noget for enhver smag hos Omda’s, så opret en online bestilling allerede nu!

Om Omda's

Hos Omda’s elsker vi at forkæle vores kunder med et lækkert og nemt måltid, som kan hjælpe med at spare lidt tid på madlavningen i hverdagen. Vores dygtige og engagerede kokke har sammensat en stor menu, hvor der er gjort plads til noget for enhver smag, og hvis du alligevel har lyst til at tilføje eller fravælge noget i forhold til din bestilling, tilpasser vi også med glæde maden så den passer perfekt til din smag. Vi arbejder altid med friske råvarer af høj kvalitet, så du kan være sikker på at du får det bedst mulige måltid hver gang du bestiller vores mad.

Du kan oprette en online bestilling via vores hjemmeside nemt og hurtigt ved at klikke på vores menu og vælge dine personlige favoritter. Du kan også gøre det endnu nemmere for dig selv hvis du henter vores brugervenlige app, som er gratis tilgængelig via både App Store og Google Play. Så bliver det ikke meget nemmere at bestille vores lækre mad!

Restaurant beliggenhed Omda's

Du finder vores restauranter på Rønnebær Allé 174, 3000 Helsingør og på Sudergade 18, 3000. Vi elsker at have vores restauranter fyldt med glade gæster, så du er selvfølgelig altid velkommen til at invitere familien eller vennerne til et lækkert og velsmagende måltid i hyggelige og afslappende omgivelser i vores restauranter. Du kan også bare oprette en online bestilling via vores hjemmeside eller ved at hente vores app via App Store eller Google Play. Når du opretter en online bestilling, bestemmer du selv om du vil komme forbi vores restaurant for at hente maden, eller om vi skal bringe den hjem til dig. Vi bestræber os naturligvis altid på at have maden klar til tiden, så du ikke spilder tiden på at vente. Hos Omda’s ser vi frem til at modtage din bestilling, og vi håber snart at kunne byde dig velkommen i en af vores restauranter!